Comunicat 29.04.2024-2

Copil pierdut, femeie dată dispărută, bărbat care și-a pierdut telefonul și tânăr căruia i s-a făcut rău, ajutați de polițiștii locali în acest sfârșit de săptămână

Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de vineri, în jurul orei 14, au observat pe Strada Piatra Craiului din centrul orașului un băiat în vârstă de aproximativ 6 ani care părea dezorientat și cu probleme de natură psihică. Imediat copilul a fost preluat, fiind anunțat Dispecerat Direcției Generale a Poliției Locale. În timp ce se încerca identificarea aparținătorilor, la fața locului s-a prezentat tatăl copilului, de 50 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care a declarat că într-o clipă de neatenție micuțul s-a îndepărtat de el și s-a pierdut. Bărbatul a fost foarte bucuros că și-a regăsit fiul, mulțumimdu-le polițiștilor locali.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 16.30, polițiștii locali aflați în patrulare pe Str. Mihai Eminescu au observat pe o bancă un telefon mobil, cu baterie externă și un card bancar. În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au reușit să dea de urma proprietarului bunurilor, un bărbat de 36 de ani, cu domiciliul în Buhuși, Județul Botoșani, care le uitase pe bancă și care a fost foarte fericit că și-a recuperat bunurile.

În aceeași zi, în jurul orei 17.30, tot în zona centrală, în Piața Libertății, polițiștii locali au depistat o femeie de 30 de ani, cu domiciliul în Reșița, Caraș-Severin, care părea, de asemenea, dezorientată. Stând de vorbă cu ea, polițiștii locali au aflat că aceasta a fugit de acasă de două zile. S-a luat legătura cu polițiștii de la Secția 1 și cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, care au confirmat că femeia fusese dată dispărută de sora ei, reprezentanții Poliției din Reșița urmând să vină să o preia pentru a o duce la domiciliu.

Azi dimineață, în jurul orei 05.30, aflați în patrulare pe Calea Șagului, polițiștii locali au observat, în dreptul cimitirului, un tânăr căzut cu bicicleta, în stare de inconștiență. Polițiștii locali i-au acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj al Ambulanței chemat la fața locului. În timp ce se deplasau spre Spitalul E.Pamfil de pe Str. Văcărescu, tânărul și-a revenit, spunând că a băut mai mult decât trebuia de Florii și i s-a făcut rău. La fața locului a fost chemată și mama tânărului de 24 de ani, din Timișoara, care a plecat ulterior cu fiul său acasă, dar și cu bicicleta acestuia. Cei doi au mulțumit polițiștilor locali pentru ajutorul acordat.

COMPARTIMENT RELAȚII PUBLICE