COMUNICAT (3) 15.09.2016

Sancționat cu amendă maximă pentru că a turat motorul și a făcut drifturi pe b-dul Liviu RebreanuFiind sesizați cu privire la faptul că în data de 12.09.2016 în jurul orei 21.30 conducătorul unui autovehicul marca Mercedes a efectuat manevre prin derapaje și întoarceri bruște pe loc la intersecția străzilor Arieș cu b-dul Liviu Rebreanu din Timișoara s-au efectuat verificări prin intermediul camerelor video amplasate în municipiu în urma cărora a fost identificat conducătorul autoturismului în cauză.
Tânărul în vărstă de 27 de ani domiciliat în comuna Giroc a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2500 de lei conform art. 29 alin. 1 lit. b din HCL 371/2007 modificată privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Municipiului Timişoara
Având în vedere faptul că în ultima perioadă a crescut numărul persoanelor depistate efectuând astfel de manevre pe străzile orașului și deranjând locuitorii , în special pe timp de noapte, Poliția Locală face un apel la toți conducătorii auto cu privire la respectarea legislației și amintește faptul că prin intermediul camerelor de supraveghere amplasate în municipiu în vederea creșterii gradului de siguranță dar și trafic managementului este facilitată depistarea persoanelor care comit astfel de fapte.


BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURA