COMUNICAT 17.08.2016

In data de 16.08.2016, in jurul orei 14:00, politistii locali din cadrul Biroului Ordine Publica s-au deplasat in zona Spitalului de Oftalmologie situat pe str. Brediceanu din Timisoara, fiind sesizati despre faptul ca o persoana de sex masculin aflata sub influenta bauturilor alcoolice detine un caine agresiv care creaza panica in randul trecatorilor.
Ajunsi la fata locului politistii locali au constatat ca persoana in cauza, numitul A.S., aflat sub influenta bauturilor alcoolice, detinea un caine din categoria celor agresivi, tip pittbul, animalul neavand botnita si manifestandu-se agresiv, punand in pericol siguranta trecatorilor.
Deoarece numitul A.S. nu detinea acte pentru acesta s-a solicitat interventia societatii de ecarisaj Danyflor, animalul fiind ridicat si plasat in adapost, persoana in cauza fiind condusa la sediul Politiei Locale si sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea prevederilor art. 21 alin. (1) lit. m din HCL 371/2007 modificata.

BIROUL COMUNICARE RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ