Comunicat 12.05.2015 (2)


În data de 11.05.2015, în jurul orei 14.50 în timp ce executau serviciul de patrulare cu autoturismul din dotare, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au observat pe str. Telegrafului din Timișoara, o persoană de sex masculin a căror semnalmente corespundeau autorului unei tâlhării comise pe b-dul Republicii din Timișoara în urma căreia o persoană a fost deposedată prin violență de un telefon mobil, cazul și semnalmentele autorului fiindu-le prelucrate polițiștilor locali în data de 10.05.2015 la intrarea în serviciu din buletinul de evenimente privind faptele comise pe raza municipiului Timișoara.
Având în vedere suspiciunile asupra persoanei polițiștii au trecut la identificarea acesteia dar deoarece cel în cauză nu avea acte de identitate asupra sa, s-a luat măsura conducerii la sediul Poliției Locale în vederea stabilirii identității și clarificării situației.
În urma verificărilor efectuate numitul S. Marian Georgian, în vârstă de 19 ani, suspect de comitere a infracțiunii de tâlhărie, a fost predat Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ