Comunicat 12.05.2015 (1)


În data de 09.05.2015, în jurul orei 15.45, în timp ce executau serviciul de patrulare, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat pe str. Timiș colț cu Labirint, trei persoane de sex masculin care extrăgeau sârmă din cabluri electrice în fața unui garaj a cărui ușă era deschisă. Deoarece la vederea polițiștilor persoanele au devenit agitate, s-a trecut la identificarea acestora cei în cauză neputându-și justifica prezența, polițiștii locali găsind asupra lor și un casetofon și patru boxe a căror proveniență nu a putut fi dovedită.
În urma identificării de către polițiști a proprietarului garajului în cauză, respectiv numita T. Leontina, aceasta a fost chemată la fața locului în vederea clarificării situației și stabilirii prejudiciului cauzat în urma spargerii garajului și sustragerii bunurilor.
Numiții K. Alexandru Claudiu de 21 de ani, G. Andrei Vladuț de 20 de ani și G. Viorel de 38 de ani au fost predați în conformitate cu prevederile art. 293 din Codul de Procedură Penală, Secției 4 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Timișoara în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ