Comunicat 29.09.2014

[smartslider3 slider=25]

În data de 27.09.2014 în poligonul de tir al Școlii de agenți de poliție din Szeged s-a desfășurat Ediția a V-a a Concursului Internațional de Tir, concurs organizat anual sub egida I.P.A. – International Police Association.
La start s-au prezentat mai multe echipe, I.P.A. Timiș fiind reprezentată de 2 echipe formate din polițiști membrii I.P.A. din cadrul I.P.J.Timiș și Poliția Locală Timișoara.
Ca în fiecare an, gradul de dificultate al concursului a fost ridicat, de această dată în cadrul competiției existând trei probe, una de precizie și două din categoria tirului dinamic, toate contratimp. Noutatea acestui an a constat în faptul că pentru fiecare probă au fost folosite arme diferite, pentru proba de precizie participanții având la dispoziție un pistol marca CZ de 9 mm iar pentru probele dinamice concurenții au folosit revolvere Magnum 44 respectiv Smith & Wesson, ambele de calibre mari.
În urma concursului, echipa Poliției Locale Timișoara condusă de dir.ex. Dorel Cojan – vicepreședinte I.P.A.Regiunea 1 Timiș și formată din Velicu Georgina, Toma Vasile și Galu Valentin au obținut un meritoriu loc II fiind devansată doar de echipa trupelor speciale de intervenție antitero Szeged, pe locul III clasându-se echipa Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ