Comunicat 07.08.2014

Jardinierele de pe podul Michelangelo aruncate în Bega

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Podului Michelangelo au depistat, în dimineața acestei zile, în jurul orei 5.00, doi tineri care au aruncat trei jardinière cu flori aplasate pe marginea podului în canalul Bega. La apariția polițiștilor locali persoanele au fugit însă au fost urmăriţi şi reţinuţi după aproximativ 10 min.
S. Constantin de 17 ani, cetațean german și T.Flavius de 21 de ani cu domiciliul în Timişoara, au declarat poliţiştilor locali că au petrecut într-un local din Complexul Studenţesc, iar la plecare, în drum spere casă trecând podul Michelangelo suparaţi şi nervoşi pe prietenele lor au aruncat jardinierele în apă.
Persoanele au fost reţinute şi predate Secţiei 1 de Poliţie a Municipiului Timişoara pentru cercetarea sub aspect penal conform art. 253 Cod Penal, urmând ca Primăria Timişoara să se constituie parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.
Asemenea aspecte au mai fost constatate, fapt pentru care facem apel la spiritul civic al cetăţenilor municipiului Timişoara de a aprecia şi a nu comite astfel de fapte.

Direcția Poliția Locală Timișoara
Biroul Comunicare, Relații cu Publicul și Registratură