Comunicat de presa 19.05.2014 – 1

Polițiștii locali timișoreni, din nou campioni la nivel național la tir și șah, și vicecampioni la tenis de masă

În fiecare an, la data de 21 mai, de ziua Sfinților Constantin și Elena, se marchează Ziua Poliției Locale. Cu această ocazie, Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a organizat la Orăștie concursul național la tir, șah și tenis de masă. Anul acesta, anterior concursului național, au avut loc etape regionale, iar câștigătorii au participat la etapa finală care a avut loc în acest week-end.

Astfel, în urma competiției s-au obținut următoarele rezultate:

Locul I – Poliția Locală Timișoara la tir cadre de conducere prin director executiv adjunct Dorel Cojan

Locul I – Poliția Locală Timișoara la tir pe echipe prin polițist local Georgina Velicu și polițist local Toma Vasile.

Locul I – Poliția Locală Timișoara la tir individual prin polițist local Georgina Velicu și locul III prin polițist local Toma Vasile

Locul I – Poliția Locală Timișoara la șah prin polițist local Știrb Aurel

Locul II la tenis de masă prin polițist local Agoci Cristian și polițist local Dăianu Ioan (fiind devansați de echipa Poliției Locale Satu Mare).

Menționăm că și la ediția de anul trecut a competiției organizată cu același prilej Poliția Locală Timișoara s-a clasat pe locul I.

Reamintim că miercuri, 21 mai, între orele 12.00-14.00, la sediul de pe str. Avram Imbroane, Direcția Poliția Locală Timișoara organizează cu aceeași ocazie Ziua Porților Deschise, la care sunt invitați să participe toți timișorenii care doresc să afle cât mai multe despre atribuțiile și activitatea Poliției Locale.

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ