COMUNICAT (1) 24.08.2012

Suspecti de furt retinuti

În cursul zilei de 24.08.2012 în jurul orelor 05:30, poliţiştii locali aflaţi în timpul serviciului au fost sesizaţi de către un coleg despre faptul că, 3 persoane de sex masculin au sustras o sumă de bani din incinta unei societăţi comerciale de pe str.Piatra Craiului, după care s-au îndreptat spre Parcul Central.

            Deplasându-se la faţa locului poliţiştii locali au depistat persoanele în cauză, constatându-se ca este vorba despre Cornel C. şi Ferencz T ambii domiciliaţi în jud.Timiş, şi Ioan Z. din jud.Arad.

            În ce priveşte bunurile şi valorile găsite asupra lor, aceştia declară ca le aparţin în pofida declaraţiei martorului asistent care susţine că ei sunt cei care au sustras suma de bani, existând în sprijinul afirmaţiilor acestuia şi filmarea camerei de supraveghere a societăţii comerciale respective .

            În conformitate cu prevederile art.12 din Legea nr.155/2010 şi ale art.23 lit. e din H.G. 1332/2010  s-a procedat la reţinerea, conducerea şi predarea persoanelor în cauză către Secţia 1 Poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

            cons.Mudura Voicu   

            POLIŢIA LOCALĂ TIMIŞOARA