COMUNICAT 23.08.2012

 Actiunile in vederea combaterii cersetoriei si depistarea persoanelor fara adapost continua

Politistii locali actionează zilnic, atât pe timp de zi cât si seara, dar si în weekend, în vederea depistării, monitorizării si luării în evidentă a persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii si a minorilor, conform legislatiei in vigoare.

            In cursul zilei de 22.08.2012 au fost depistati:

            TOTAL 13 persoane din care 3 minori şi 10 adulţi

            –  toate cele 13 persoane cu domiciliul in alte judeţe

            – 2 persoane identificate pentru prima oară pe raza municipiului Timişoara

            Pana in prezent au fost  identificate si luate in evidenta Politiei Locale un numar de 797 persoane, carora le-au fost intocmite fise personale. Dintre acestea 436 persoane au fost nou depistate pe raza municipiului Timişoara iar 361 au fost depistaţi în mod repetat.

            Datele obtinute au fost inaintate si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara in vederea corelarii cu infractiunile savarsite pe raza Municipiului Timisoara.

            Minorii depistati si identificati sunt predati la Centrul de Minori de pe str. Ioan Slavici, iar adultii sunt predati Directiei de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara.

            Pentru combaterea acestui fenomen Politia Locala a organizat actiuni de informare a cetatenilor prin impartirea de flyere si montarea in intersectiile din oras a unor panouri de avertizare privind stoparea acestui fenomen al cersetoriei.

           

            Si pe aceasta cale, solicitam cetatenilor sa ne sprijine in vederea combaterii acestui fenomen.

cons.Mudura Voicu

POLITIA LOCALA TIMISOARA