Comunicat 17.07.2012 – 1

Colaborare între Poliţiile din Timişoara şi Subotica – Serbia, sub egida IPA

   
 

 

Ca urmare a solicitării Poliţiei Municipale Subotica (Serbia), corespondentă a Poliţiei Locale Timişoara, în data de 29.06.2012 o delegaţie condusă de directorul executiv adjunct Dorel Cojan s-a deplasat în oraşul Subotica, ocazie cu care s-au stabilit măsuri comune de soluţionare a problemelor comunitaţii şi au fost prezentate aspecte specifice muncii de poliţie general valabile într-o comunitate.

Pentru continuarea acestui schimb de experienţă, în data de 12.07.2012 s-a deplasat la Poliţia Locală Timişoara o echipă mixtă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Naţionale şi conducerea Poliţiei Municipale Subotica în frunte cu domnul Zoran Prcic, şeful Poliţiei Municipale şi Aleksandar Rajnovic, preşedintele I.P.A. Subotica.

Delegaţia a fost primită de conducerea Poliţiei Locale Timişoara, formată din directorul executiv Doru Spătaru şi directorii executivi adjuncţi Dorel Cojan şi Cristina Scutariu şi de către preşedintele I.P.A. Regiunea 1 Timiş cms. şef Gheorghe Moldovan.

 Cele două conduceri au căzut de acord asupra unui program comun şi asupra continuării schimbului de experienţă atât pe linie profesională cât şi pe linie de I.P.A.

Cu acest prilej a fost prezentat sediul Poliţiei Locale Timişoara, casa I.P.A. precum şi principalele obiective din municipiul Timişoara.

Biroul Comunicare, Relaţii cu Publicul şi Registratură

Politia Locala Timisoara