Comunicat de presa 30.11.2011

Rezultatele sondajului de opinie

        Direcţia Poliţiei Locale Timişoara a proiectat, documentat şi va implementa in anul 2012 Sistemul de Management al Calităţii in conformitate cu SR EN ISO 9001-2008.
        In ceea ce priveste procesul evaluarii gradului de satisfactie al cetatenilor în ce priveşte relaţia cu Poliţia Locală Timişoara şi calitatea serviciilor oferite, institutia noastra a supus atentiei mass-mediei, cetatenilor Timisoarei si nu numai, un chestionar cu 9 intrebari referitoare la reactia de feed-back a cetatenilor in raport cu problemele semnalate pe adresa Directiei Politiei Locale.
        Perioada de derulare a acestui proces de sondare a opiniei cetăţenilor a fost cuprins în intervalul 01.10.2011 – 30.11.2011 .
        În perioada sus amintită, culegerea informaţiilor a fost efectuată atât prin înmânarea spre completare a CHESTIONARULUI către cetăţeni prin intermediul Consiliilor Consultative de Cartier, cât şi punerea acestuia la dispoziţie în format electronic pe website-ul institutiei www.polcomtim.ro .

Rezultatele :
Total chestionare = 223 ; din care :
110 completate online;
113 completate de catre cetatenii prin intermediul Consiliilor de Cartier dupa cum urmeaza :
   • Cartier Fabric = 48 chestionare
   • Cartier Ghiroda = 11 chestionare
   • Cartier Calea Martirilor = 5 chestionare
   • Cartier Ronat = 10 chestionare
   • Cartier Mehala = 14 chestionare
   • Cartier Circumvalatiunii = 10 chestionare
   • Cartier Blascovici = 15 chestionare

        Avand in vedere faptul ca, In cadrul acestui Sistem sunt determinate, controlate si procedurate mai multe tipuri de procese, urmeaza ca rezultatele sa fie analizate si interpretate pentru a se putea lua masurile necesare de imbunatatire si optimizare a serviciilor oferite, in principal acolo unde au fost constatate deficiente. Pentru o imagine clara si concludenta asupra rezultatelor sunt prezentate mai jos graficele reprezentand procentual raspunsurile la fiecare intrebare continuta in Chestionar.

        cons. Mudura Voicu
        POLITIA LOCALA TIMISOARA

Grafice sondaj

pentru vizualizarea fisierului in format *.pdf va rugam click pe linkul de mai jos:

GRAFICE SONDAJE (format PDF)