Comunicat 15.04.2011- Politia Locala asigura masuri de ordine cu ocazia Sarbatorilor Pascale

Efectivele Poliţiei Locale asigură măsuri de ordine cu ocazia Sărbătorilor Pascale


Poliţiştii locali vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Timişoara în perimetrele locaşelor de cult atât cu ocazia Floriilor dar şi a  Slujbei de Înviere împreună cu celelalte forţe din sistemul integrat de ordine publică.

Cu ocazia Slujbei de Florii poliţiştii locali vor fi prezenţi în perimetrele următoarelor biserici: Catedrala Mitropolitană, Biserica Ortodoxă Sârbă şi Vicariatul Sârb din P-ţa Unirii, Biserica Ortodoxă  Sârbă din P-ţa Traian, Biserica Ortodoxă de pe str. Ştefan cel Mare, Biserica Ortodoxă-Complexul Studenţesc, Biserica Ortodoxă din P-ţa Dacia şi Biserica Ortodoxă de pe str. Taborului nr.20.

În noaptea Slujbei de Înviere a Domnului, efectivele Poliţiei Locale vor fi repartizate la Catedrala Mitropolitană, Biserica Regina Maria, Biserica Ortodoxă Militară şi Biserica Greco-Catolică din P-ţa 700, Biserica Ortodoxă P-ţa Badea Cârţan, Biserica Sârbă şi Vicariatul Sârb, Domul şi Episcopia Romano-Catolică din P-ţa Unirii, Biserica Ortodoxă  Sârbă din P-ţa Traian, Biserica Ortodoxă din incinta Spitalului Victor Babeş, Biserica Ortodoxă Baader, Biserica Ortodoxă de pe str. Andrei Şaguna, Biserica Ortodoxă de pe str. Ştefan cel Mare, Biserica Ortodoxă-Complexul Studenţesc, Biserica Ortodoxă de pe str. Albac, Biserica Ortodoxă Mehala, Biserica Catolică Timişoara V, Biserica Ortodoxă Sârbească din P-ţa Avram Iancu, Biserica Ortodoxă din P-ţa Dacia, dar şi pe traseele pe care cetăţenii se deplasează spre şi dinspre lăcaşurile de cult, în sensul respectării ordinii şi liniştii publice, prevenirii furturilor şi comiterii de fapte cu violenţă în apropierea lăcaşelor de cult.

În această perioadă Poliţia Locală va asigura măsuri de ordine 24 din 24, cu un efectiv total 117 poliţişti locali .


 

Consilier Nicoleta Popa- purtător de cuvânt

POLIŢIA LOCALĂ TIMISOARA