Comunicat 15.03.2011- Distrugeri de bunuri publice

Consumul de alcool duce la comiterea de infracţiuni


  

În noaptea de 13/14.03.2011 poliţiştii locali aflaţi în serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că persoane de sex masculin au deteriorat prin lovire europubelele din plastic pentru colectarea deşeurilor aflate în spatele Hotelului Continental.

În timpul urmăririi suspecţilor s-a constatat că pe Bulevardul Revoluţiei în faţa clădirii Poştei Române, aceştia au smuls din dispozitiv un recipient din plastic pentru deşeuri

Pe strada Nicolae Filipescu, poliţiştii locali au reţinut două persoane de sex masculin aflate în stare de ebrietate, care în timp ce se sustrăgeau reţinerii, au distrus şi mecanismul barierei de acces la parcarea Facultăţii de Medicină, aspect confirmat de către persoana care asigura paza în perimetrul Facultăţii de Medicină.

În urma legitimării s-a constatat că persoanele suspecte se numesc C.Dan şi C. Cristian, ambii în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Timişoara, pe fondul consumului de alcool au comis astfel de fapte.

Persoanele depistate au fost predate pe bază de proces verbal Secţiei1 de Poliţie a Municipiului Timişoara pentru continuarea cercetărilor.


Consilier Nicoleta Popa-purtător de cuvânt

POLIŢIA LOCALĂ TIMISOARA