Comunicat 21.12.2010-Au furat din curtea unei societăţi comerciale

Furt de materiale din inox

  

În această dimineaţă poliţiştii comunitari au depistat în cartierul Ghiroda două persoane de sex masculin care se deplasau cu un vehicul cu tracţiune animală, transportând materiale din inox. La vederea echipajului de poliţie comunitară persoanele au încercat să scape însă au fost opriţi şi reţinuţi. La controlul efectuat s-a constatat că obiectele din inox erau părţi componente ale unei bucătării, masă, chiuvetă şi trei baterii tip acumulator de 12 V.

În urma legitimării s-a constatat că persoanele se numesc Viorel K. 25 de ani,cu domiciliul în Timişoara şi Ilie R. 28 de ani, cu domiciliul în comuna Ghiroda, judeţ Timiş.

Întrebaţi de provenienţa bunurilor, cei doi au afirmat că le-au luat de pe raza comunei Ghiroda, de lângă o creşă.

Suspecţii şi bunurile găsite au fost aduse la sediul Poliţiei Comunitare, timp în care s-a încercat identificarea persoanei păgubite, care la mai puţin de o oră, s-a prezentat la Poliţia Comunitară unde şi-a recunoscut bunurile dispărute din curtea societăţii comerciale pe care o administrează.

Poliţiştii comunei Ghiroda au preluat pe bază de proces verbal atât bunurile cât şi persoanele suspecte pentru continuarea cercetărilor.
Consilier  Nicoleta Popa- Purtător de cuvânt 

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA