Comunicat 24.08.2010-Motociclist sancţionat

Motociclistii nu fac exceptie de la reguli

          Aseară după ora 22.00, poliţiştii comunitari de la Secţia 2 care işi executau serviciul de patrulare în perimetrul Pieţei Unirii au constatat că un motociclist circula în intreriorul pieţei pe o motocicletă marca Kawasaki de culoare neagră. Acesta a oprit şi staţionat în faţa unei terase moment în care a fost legitimat de agenţii de poliţie comunitară.

Roberth R., 20 de ani, cu domiciliul în Timişoara a ignorat indicatoarele de avertizare montate la fiecare intrare spre piaţă, iar acest lucru a atras după sine sancţionarea contravenţională conform prevederilor HCL 371/2007 modificată, care interzice circulaţia, oprirea şi staţionarea vehiculelor în zona pieţelor Victoria, Unirii, Traian, strada Alba Iulia, strada Ştefan cel Mare (între Piaţa Traian şi strada Aurel Vlaicu). Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.
        Aceste aspecte au mai fost semnalate şi aduse spre cunoaştere locuitorilor municipiului Timişoara şi de această dată reamintim că accesul în perimetrul locaţiilor menţionate se poate face doar cu avizul Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei Mun. Timişoara.


 

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA