Comunicat 05.07.2010-Scandal si alcool

Scandal pe fondul consumului de alcool

 


Poliţiştii comunitari au asigurat măsuri de ordine la evenimentele ce au avut loc în acest sfârşit de săptămână în municipiul Timişoara. Atât în zona platoului din faţa stadionului „Dan Păltinişanu”, dar şi în perimetrul Pieţei Unirii, timişorenii au avut parte de spectacole cultural artistice.

Ieri seară, poliţiştii comunitari au aplanat patru conflicte ce au pornit pe fondul consumului de alcool,   şi alte 9 persoane au fost sancţionate pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor.

Spre exemplu, N. Ilie, de 24 ani, cu domiciliul în Timişoara a fost sancţionat în conformitare cu prevederile Legii 61/1991 republicată, pentru tulburarea ordinii şi linişrii publice prin spargerea de sticle în faţa Domului Catolic din P-ţa Unirii, cu sancţiune de 200 lei. Aceeaşi sancţiune s-a aplicat şi în cazul lui B. Alin, 24 de ani, cu acelaşi domiciliu, pentru provocare şi participare la scandal în perimetrul stadionului.

 

 Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA