Comunicat 14.06.2010-Terase improvizate pentru atragerea clientelei

Terase improvizate pentru atragerea clientelei
  

Chiar şi în detrimentul legii, administratorii teraselor amplasate în centrul municipiului Timişoara încearcă să atragă clientelă cât mai numeroasă.

Zilele trecute, managerul SC. The Wellness Lounge SRL, în persoana doamnei I. Loredana, 23 de ani, a cerut poliţiştilor comunitari aflaţi în serviciul de patrulare în perimetrul Pieţei Victoria, permisiunea de a întinde un cablu TV de la imobilul cu numărul 1A până la terasa de vis-a-vis printre rosturile dalelor de pavaj. Persoanei în cauză i-a fost adus la cunoştinţă prevederile HCL 371/2007 modificată, iar în cazul nerespectării acestora va fi sancţionată în consecinţă.

La câteva ore de la discuţia avută, poliţiştii comunitari au constatat că în ciuda avertismentului verbal comunicat managerului, lucrătorii au îndepărtat rosturile dintre dale, printre acestea fiind întins cablul TV, apoi acoperit cu mortar, fapt care a dus la sancţionarea societăţii în conformitate cu prevederile HCL 371/2007 modificată, cu amendă contravenţională în valoare de 2000 lei pentru executarea de lucrări sau intervenţii la reţeaua tehnico-edilitară fără aprobarea serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.


 

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA