Comunicat 10.06.2010-Mai există oameni cu conştiinţă

Mai există oameni cu conştiinţă


 

Ieri, poliţiştii comunitari au fost abordaţi de o timişoreancă în zona Pieţei 700. Aceasta le-a înmânat agenţiilor un plic din plastic ce conţinea o carte de identitate şi o suma împortantă de bani. Ulterior posesorul cărţii de identitate a fost contactat telefonic şi a fost rugat să se prezinte la Secţia 1 Poliţie Comunitară deoarece i-au fost găsite bunuri şi valori personale.

În această dimineaţă, S.Tiberiu, 45 de ani, cu domiciliul în comuna Cărpiniş, judeţ Timiş s-a prezentat la Poliţia Comunitară, unde i s-a adus la cunoştiinţă faptul că banii şi cartea s-a de identitate au fost găsite de o doamnă care le-a predat poliţiştilor comunitari.

Cetăţeanul era încă în stare de şoc şi nu-i venea să creadă că banii strânşi timp de un an, pe care nu credea să-i mai recupereze au fost găsiţi şi că totuşi mai există oameni cu suflet şi cu conştiinţă care nu-şi însuşesc bunuri sau valori necuvenite. Acesta a mulţumit atât persoanei care i-a găsit bunurile, cât şi poliţiştilor comunitari pentru profesionalism şi promptitudine.

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA