Comunicat 19.05.2010-Vehicule expuse la vânzare

Vehicule expuse la vânzare
 


Deşi poliţiştii comunitari le-au adus la cunoştiinţă cetăţenilor în repetate rânduri prevederile HCL 446/2008, privind expunerea la vânzare a autovehiculelor pe raza municipiului Timişoara, mulţi dintre ei ignoră acestea şi încalcă astfel legislaţia.

Expunerea spre vânzare a vehiculelor se efectuează de persoane fizice şi juridice doar în spaţii special amenajate şi autorizate în condiţiile legii precum târgurile auto sau showroomuri.

Poliţiştii comunitari au constatat în ultima perioadă, peste 100 de contravenţii la acest capitol, proprietarii de vehicule ocupând domeniul public din Timişoara cu autoturisme care aveau inscripţonat pe un carton “de vânzare”,  dar şi alte date de identificare .

Spre exemplu, ieri- T. Ioan, 24 de ani, din sat Bolvaşniţa, judeţ Caraş-Severin, a fost sancţionat contravenţional cu amendă 1200 lei pentru faptul că a expus spre vânzare autoturismul marca Dacia de culoare albastră, în alte locuri decât cele autorizate, ocupând domeniul public de pe strada Simion Bărnuţiu din Timişoara.


 

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA