Comunicat 19.04.2010-La vânzare de flori furate

La vânzare de flori furate

Dispeceratul Poliţiei Comunitare a fost sesizat zilele trecute că în p-ţa Victoriei, mai multe persoane distrug materialul dendrofloricol. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii comunitari au depistat patru persoane de sex feminin, care aveau asupra lor zeci de fire de lalele ce proveneau de pe spaţiul verde amenajat în perimetrul pieţei, dar şi alte flori(liliac) pe care acestea intenţionau să le vândă. În urma legitimării s-a constatat că două dintre persoanele suspecte de infracţiune sunt majore şi se numesc Ana D., 28 de ani şi Marieta D. de 53 de ani, ambele cu domiciliul în oraş Bocşa judeţ Caraş-Severin, însoţite de două minore cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani.

Persoanele şi bunurile găsite asupra acestora au fost predate Secţiei 1 de Poliţie a Municipiului Timişoara pentru continuarea cercetărilor.

Reamintim că anul trecut poliţiştii comunitari au depistat mai multe persoane, unele domiciliate în localitatea Bocşa,  care au sustras materialul dendrofloricol din perimetrul pieţei Victoria în vederea vînzării şi obţinerii de foloase materiale.  

 Poliţia Comunitară face un apel şi către cetăţenii oraşului care observă că se distruge sau se sustrage mobilier stradal sau material dendrofloricol de pe raza municipiului Timişoara să apeleze la numerele de telefon 246.112 sau 968 – Dispecerat pentru ca agenţii să se poată deplasa în timp util pentru a-i depista pe cei care comit astfel de fapte.


 

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA