Comunicat 22.02.2010-Poliţiştii comunitari au primit vizita poliţiştilor din Sassari-Italia

Poliţiştii comunitari au primit vizita poliţiştilor din Sassari-Italia


Astăzi, o delegaţie a Poliţiei Municipale Sassari a vizitat Primăria Municipiului Timişoara dar şi Direcţia Poliţiei Comunitare în vederea unor schimburi de  experienţe cu omologii domniilor sale.

După şedinţa din sala de Consiliu a Primăriei Timişoara unde a participat şi dl. Primar Gheorghe Ciuhandu, delegaţia a poposit pentru o oră la Direcţia Poliţia Comunitară unde li s-a pus la dispoziţie informaţii referitoare la înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea acesteia chiar de către directorul executiv al instituţiei dl. Doru Spătaru. Pe parcursul vizitei, poliţiştii italieni au putut vedea şi viitorul sediu general al Poliţiei Comunitare fiind însoţiţi de directorul executiv adjunct dl. Dorel Cojan.

În urma discuţiilor ce au avut loc, delegaţia italiană a subliniat faptul că în scurta perioadă de la înfiinţarea Poliţiei Comunitare, aceasta şi-a câştigat respectul şi încrederea cetăţenilor si se bucură de o evoluţie remarcabilă la nivel local.

Totodată s-a făcut referire la cei peste 100 de poliţişti comunitari agreaţi de structura I.P.A., care după cei bucureşteni sunt singurii membrii agreaţi la nivel naţional.

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA